Abcoude

De dierenkliniek te Abcoude heeft een persoonlijke benadering en geeft naast het reguliere onderzoek de mogelijkheid voor uitgebreider onderzoek zoals echoscopie en laboratoriumonderzoek (bloed-, urine-, melk- en faeces onderzoek). De kliniek is uitgerust met een operatie ruimte en een dierenopvang. 

In Abcoude zijn wij op werkdagen van 09.00-18.00 uur geopend voor het maken van een afspraak, afhalen van medicijnen, honden/katten (dieet)voer en middelen voor parasietenbestrijding (vlooien/wormen).

Wilt u met uw dier langs komen dan kunt u een afspraak maken of op woensdagavond tussen 18.30- 19.30 zonder afspraak binnen lopen.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag te bereiken op 0294 - 281420.

Routebeschrijving:

Routebeschrijving Kliniek Abcoude

Vanaf de A2(komende vanuit Amsterdam);  Neem de afslag Abcoude en neem bij de eerste rotonde de eerste afslag rechts, de volgende rotonde rechtdoor,  zodat u het dorp in rijdt. Neem bij de volgende rotonde de derde afslag rechts (Piet van Wijngaerdtlaan).

Vanaf de A2(komende vanuit Utrecht); Neem de afslag Abcoude en neem bij de eerste rotonde de eerste afslag rechts, zodat u het dorp in rijdt. Neem bij de volgende rotonde de derde afslag rechts (Piet van Wijngaerdtlaan).

Rijd rechtdoor tot de weg in een bocht naar links afbuigt, sla in deze bocht scherp rechtsaf zodat u op de Torenlaan komt te rijden.

Neem de vijfde weg links en u arriveert op de Holendrecht. De kliniek bevindt zich aan de rechterkant, u kunt links parkeren.

undefined

Volg ons ook op Facebook: undefined

undefined