Vacature paraveterinair

Dierenkliniek Amstel, Vecht & Venen zoekt een paraveterinair. 21-25 uur per week

 

Voor onze kliniek in Abcoude zijn wij, per 1 januari 2018, op zoek naar een gediplomeerd paraveterinair, voor 21-25 uur per week, liefst wonende in de regio. We zijn een gemengde dierenartsen praktijk (gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren) met drie vestigingen, 8 dierenartsen en 8 paraveterinairen.

 

In onze kliniek Abcoude behandelen we alleen gezelschapsdieren en worden er naast spreekuren, ook routine operaties, laboratoriumonderzoek, gebitsreinigingen en echo's uitgevoerd. We vinden een goede zorg van onze patiënten en een persoonlijke benadering van onze cliënten erg belangrijk.


We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die naast het uitvoeren/assisteren bij bovengenoemde activiteiten het ook leuk vindt om administratief bezig te zijn. Het bedenken/organiseren van workshops, puppyparty's en acties, maar ook een deel van de PR voor de kliniek vallen hieronder. Een kort lijntje houden met je collega's en ook hun ideeën verzamelen en uitwerken valt hier ook onder.

 

We zijn dus op zoek naar een zelfverzekerde collega die zelfstandig kan werken, maar ook sociaal is en over goede communicatieve vaardigheden beheerst.  

 

Ben jij iemand die het leuk vindt om naast de algemene paraveterinaire handelingen, creatief en zelfstandig te werken binnen een team, problemen/situaties durft op te lossen en indien nodig sturing kan geven aan collega's dan hebben wij mogelijk de baan voor je! Stuur je sollicitatie en cv naar abcoude@dkavv.nl

 

Contact gegevens:

Mevr. J.C. van Brederode

Holendrecht 33

1391 VT Abcoude

T. 0294-281420

abcoude@dkavv.nl