Nieuws

In oktober besteden we extra aandacht aan de oudere hond door middel van een uitgebreide seniorencheck.

Aangezien uw hond ouder is dan 8 jaar brengen we u hiervan op de hoogte.  Vanaf die leeftijd zijn er mogelijk leeftijdsgebonden gebreken die je niet meteen herkent bij je hond.  En waar je bij op tijd signaleren nog heel wat aan kunt doen!  Denk hierbij aan artrose, bloedarmoede en afwijkende nier- en leverfuncties.

Uw hond wordt eerst algemeen onderzocht met specifieke aandacht voor gebit, gewicht, hart en gewrichten.

 Daarna wordt er bloed afgenomen voor een breed bloedonderzoek, waarbij o.a. het glucosegehalte, de nier- en leverfunctie gecontroleerd worden.

Wanneer u in oktober 2024 de afspraak maakt, krijgt u 20% korting.  Het complete onderzoek is dan  € 112,80  in plaats van €141,00

In de maand oktober doen wij mee met de landelijke actie

          “Maand van de Oudere Kat”

Aangezien uw kat ouder is dan 9 jaar, willen wij u graag uitnodigen voor een algehele gezondheidscheck.

Katten van 9 jaar of ouder hebben een grotere kans op ouderdomsklachten.

Veel voorkomende problemen bij oudere katten hebben te maken met de gewrichten, de nieren, het gebit.  Ook een te snel werkende schildklier komt regelmatig voor op die leeftijd.

Vreemd genoeg  merkt u daar meestal niet veel van; katten zijn heel goed in het verbergen van ziektes.Wanneer we deze ouderdomsaandoeningen tijdig ontdekken, kunnen we samen zorgen voor een lang en prettig leven van uw kat.

In oktober besteden we extra aandacht aan de gezondheidscontrole van oudere katten.   Wat houdt dat in ?We zullen uw kat algemeen lichamelijk onderzoeken en specifiek aandacht besteden aan het gewicht, het gebit, het hart en mogelijke artrose.Daarna wordt er bloed afgenomen voor een breed bloedonderzoek waarbij we o.a. de nieren, de lever  en schildklier testen.Als het onderzoek reden geeft tot het meten van de bloeddruk dan bieden wij u een gratis bloeddrukmeting aan.

Wanneer u in oktober 2024  de afspraak maakt, betaalt u voor het complete onderzoek 20% minder,  € 139,50 in plaats van € 174,40